Keindl Sport i Tilček Team dogovorili suradnju za sve članove kluba

Vodstvo Tilček Team-a je tijekom jučerašnjeg dana dogovorilo suradnju sa distributerom najjačih biciklističkih trendova, KEINDL SPORT-om. Svi članovi Tilček Team-a će od sada biti u mogućnosti ostvarivati klubske popuste kod partnera kluba.

KEINDL SPORT već 20 godina prati i živi biciklizam kroz sve discipline. Distributeri su najjačih biciklističkih brendova i nude široku ponudu opreme za profesionalno i rekreativno bavljenje biciklizmom.
Osoblje KEINDL SPORTA su educirani biciklistički entuzijasti koji će Vam svojim savjetom i znanjem pomoći pri odabiru, opremanju ili nadogradnji vašeg bicikla. Slobodno im se obratite za savjet.
Posjetite ih u jednom od prodajnih centara, pitajte za savjet ili naručite svoj bicikl i opremu putem Internet trgovine.

„Ponosni smo da je KEINDL SPORT prepoznao naš Tilček Team kao dobrog partnera, te smo ovim dogovorom sa distributerom najjačih biciklističkih brendova ali i ostale sportske opreme omogućili svim našim članovima vrhunsku opremu po povoljnijim cijenama,” – istaknuli su iz Uprave Tilček Team-a.

Sve o KEINDL SPORT-u možete saznati na njihovoj web stranici https://keindl-sport.hr/