Od samog početka s nama je i Patrik-Term d.o.o.

[PATRIK-TERM d.o.o.] 🙋‍♂️Nastavljamo s predstavljanjem naših prijatelja i donatora Tilček Team-a. Od samog početka našeg djelovanja ponosni smo na činjenicu da nas u našem radu prati tvrtka PATRIK-TERM d.o.o. iz Stankova. ❤️
⭕️PATRIK-TERM d.o.o. veoma uspješno posluje od 2010. godine. Djelatnost tvrtke obuhvaća širok spektar elektro instalacija, hlađenja i ventilacije, bravarskih radova, grijanja i vodovodne instalacije, građevinskih radova, itd.
⭕️PATRIK-TERM d.o.o. je proizvođač PVC i aluminijske stolarije.
Također se bave građevinom svih struka, prodajom i montiranjem PVC stolarije, generalni su uvoznici za tavanske protupožarne stepenice tvrtke Wellhöfer Treppen GmbH & Co. KG. Izrađuju inox ograde, pulteve i radne stolove te crnu bravariju. Prodaju i postavljaju klima uređaje, VRV sustave i ventilacije. Nude izradu jake struje, slabe struje te gromobrane. Postavljaju solarne sustave, hidrantske i magistralne vodove.
U ponudi imaju i peći na kruta goriva i pelete.
Rade sve po dogovoru, a tehnologija i mehanizacija su na visokom novu.
⭕️PATRIK-TERM d.o.o. ulaže znatna sredstva u razvoj i daljnji napredak svoje djelatnosti. Poštovanje unaprijed dogovorenih rokova za njih je primarno, kao i sigurna i pouzdana suradnja sa timom strukovno osposobljenih i kvalificiranih djelatnika.
➡️Sve detalje i kontakt PATRIK-TERM d.o.o. možete naći na njihovoj web stranici https://www.patrikterm.eu/