Osvrt na premijerno izdanje lige Tilčekov put

Održanim šestim kolom i proglašenjem najboljih natjecatelja i timova, premijerno izdanje lige Tilčekov put je došlo do svog samog kraja. Ovim putem zahvaljujemo svima vama koji ste se odlučili natjecati u ligi i svima vama koji ste našeg Tilčeka odradili u svim dijelovima Hrvatske ali i šire.

U osvrtu na ligu vratiti ćemo se na početak kad smo pokretali ligu. S više strana su do nas dolazili dobronamjerni savjeti da će nam biti teško, jer smo ipak novi u organizaciji utrka, mladi smo klub, nemamo baze podataka i sl. Ponosni smo na činjenicu da je projekt odmah na početku prepoznat od strane naših pokrovitelja lige, a to su redom GIANT Hrvatska (On&Off d.o.o.), Keindl sport trgovina d.o.o. i TIA mobilna i web trgovina d.o.o.

Iako smo svega dva tjedna prije početka lige još uvijek bili u nedoumici da li će se liga održati iz jednostavnog razloga jer je broj prijava svakim danom rastao ali vrlo usporeno, svjesnim pojačanim ulaganjem u promociju i oglašavanje ipak smo uspjeli. Sudjelovanje 237 natjecatelja u premijernom izdanju lige je za nas odličan rezultat.

U sklopu lige održali smo i Humanitarni put lige, gdje smo apsolutno sva sredstva koja su nam planski ostala nakon podmirenja troškova lige namijenili raznim udrugama, te smo na taj način donirali 3.000,00 kn (6x 500,00 kn), što moramo priznati nije veliki iznos ali je puno veći od velike većine virtualnih ili pravih utrka koje se održavaju u Hrvatskoj.

Uz humanitarni dio, cilj je svakako bio da smo aktivni te vjerujemo da nam je naum da vas sve izvučemo van iz vaših kuća i više nego uspio. 😊 Kad se samo sjetimo onih polarnih minusa, a vi hodate, trčite, biciklirate kilometre i kilometre. Kad se sjetimo raznih poziva usred noći kad ste noćili u raznim planinarskim domovima te nas zovete da vidite da li je rezultat zaprimljen, priznajemo da će nam sve ovo od proteklih šest tjedana ipak malo i nedostajati.

Iskreno priznajemo da su nas veselile aktivnosti koje smo gledali na vašim fotografijama, te kad smo pokretali ligu zaista nismo bili svjesni da će naš Tilček toliko biti spominjan. Tilček je priznajemo ili ne, postao atrakcija. 😊

Ovim putem još jednom zahvaljujemo svima vama na sudjelovanju, te vas pozivamo da nas pratite na stranicama kluba Tilček Team-a, da objavljujete fotografije vaših aktivnosti u našoj grupi na Facebook-u, da svakako pratite naš sljedeći projekt koji će biti nadamo se još ove godine, a to je postavljanje spomenika (biste) našem Tilčeku. Sretno svima i vidimo se sljedeće godine u novoj ligi, ali sa određenim izmjenama u pravilima lige (nešto smo i naučili ove godine 😊)!