Povijesni dan za Tilček Team – prvo zlato

U subotu, 10. srpnja je održano 2. kolo KontinenTrail lige, na utrci “Z brega na breg” u Desiniću. Na utrci su nastupila i dva člana Tilček Team-a.

Od danas smo Tilčeki ponosni vlasnici i prve klupske zlatne medalje, iz razloga jer je član Tilček Team-a Andrej Slugečić danas osvojio zlatnu medalju, te smo sada i službeno kompletirali sve tri boje medalja (Drešar srebro ŽUT20, Juranić bronca 17. Nenina utrka, Slugečić zlatna Z brega na breg).

Andrej Slugečić je nastupio na utrci od 7,4 kilometra (visinska + 350m), gdje je nastupilo preko 100 natjecatelja. Sa 4 minute bržim vremenom od drugoplasiranog natjecatelja, Andrej je svoj odličan nastup okrunio ZLATNOM medaljom.

Na utrci je nastupio i naš drugi Tilček, Tomica Solenički, koji je nastupio na utrci od 25 kilometara (visinske 1.100 m) gdje je u konkurenciji 73 natjecatelja, osvojio odlično 10. mjesto u svojoj kategoriji M40 i 41. mjesto u ukupnom poretku.

„Veselimo se svakom nastupu naših članova, a kad odličan nastup našeg natjecatelja donese klubu i medalju, svi Tilčeki znamo da slijedi vrlo dobar razlog za proslavu i druženje svih članova kluba,“ istaknuli su iz vodstva Tilček Team-a.

Čestitamo obojici, a Tilčeki sada imamo ponovno još jedan dodatan razlog za proslavu!