Tilček “osvojio” Varaždinske Toplice; Tilčeki na karlovačkom “ceneru”

Tijekom vikenda članovi Tilček Team-a su bili poprilično aktivni i uspješni.

Dok su neki odrađivali treninge i pripremali se za mjesece koji dolaze, pojedini članovi Tilček Team-a su bili na utrkama.

Pošto svi znamo da su Tilčeki aktivni u više sportova, član Tilček Team-a Dejan Juranić je u subotu i nedjelju nastupio na utrkama orijentacijskog trčanja (kategorija Open) u Varaždinskim Toplicama. Na utrci je u svim kategorijama nastupilo preko 250 natjecatelja, a član Tilček Team-a je u subotu u svojoj kategoriji na dugoj stazi osvojio medalju za odlično 2. mjesto. Sljedeći dan je održana utrka na srednjoj stazi, te je Juranić osvojio novu medalju za ponovno 2.mjesto, što ga je u ukupnom zbroju oba dana zajedno svrstalo na prvo mjesto Open kategorije.

Na orijentacijskim utrkama su nastupili i članovi OK Jelen-a, koji su također ostvarili zaista odlične rezultate. Gabrijel Solenički i Miran Koščica, koji su članovi Tilček Team-a i OK Jelen-a, su pod bojama naših prijatelja iz OK Jelena, osvojili treće (Solenički) i peto mjesto (Koščica) drugog dana natjecanja u svojim kategorijama.

U petak 10. lipnja, dva člana Tilček Team-a, Dražen Bedeničić i Igor Priselac su natupili na 10. Heineken 0.0 Karlovački cener.

Na utrci je nastupilo preko 800 natjecatelja u svim kategorijama, a Tilčeki su osvojili sljedeća mjesta:
Dražen Bedeničić – 75. mjesto u MS, 226. mjesto ukupno
Igor Priselac – 70. mjesto u M45, 328. mjesto ukupno.