Tilček Team i Žuta Osa postali „Klubovi prijatelji“

Na nedavno održanoj skupštini i druženju sa članovima jaskanskog kluba „Žuta Osa“, članovi uprave Tilček Team-a su sa „jaskanskim osama“ sklopili sporazum „Klubovi prijatelji“.

„Sporazum „Klubovi prijatelji“ je nastavak našeg plana rada protekle dvije godine, a ovdje ide za dokument između dva zainteresirana kluba koji potpisom Sporazuma postaju prijateljski klubovi po uvjetima navedenim u Sporazumu. Na taj način si prijateljski klubovi možemo uzajamno pomoći u raznim događanjima, organizacijama i sl. U više navrata smo spominjali da sa svakim klubom ili organizacijom, gdje naravno postoji mogućnost uzajamne suradnje, će svatko u Tilčekima imati potpunu podršku. Na našem području djelovanja i našoj vrsti aktivnosti, klubovi si nismo konkurencija, jer ipak govorimo o amaterskom bavljenju sportom i volonterskom radu“, – istaknulo je vodstvo Tilček Team-a.

A tko su Žute Ose?
Žuta osa je klub osnovan 2020. godine. Osnovali su ga jaskanski zaljubljenici u biciklizam koji su dane provodili zajedno vozeći bicikl najčešće po Zagrebačkoj i Karlovačkoj županiji. Koliko vole biciklizam toliko i uživaju u ispijanju istoimenog pića po kojoj su nazvali klub. Članovi kluba se već više godina, a dvije godine pod zajedničkim imenom, natječu po raznim biciklističkim utrkama, a sve u svrhu promocije biciklizma u našem gradu. U zadnjih godinu dana svoje djelovanje su proširili i na ostale sportove i razne ostale aktivnosti. Svake godine si postave cilj koji žele ostvariti, a ove godine je to prolazak Velebitskog planinarskog puta.