Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu

Tijekom proteklog vikenda, članovi Tilček Team-a bili su iznimno aktivni na više utrka, pokazujući svoju posvećenost, sportski duh i nesebično daljnje pružanje podrške lokalnim udrugama koji organiziraju utrke. Veći broj članova Tilček Team-a sudjelovao je na Žumberak Trail utrci, dok je Tomica Solenički predstavljao Tilčeke na Soča Outdoor Festivalu u susjednoj Sloveniji.

Žumberak Trail
Tilček Team je na Žumberak Trailu imao šest natjecatelja koji su nastupili na utrkama duljine 8, 15 i 35 kilometara. Posebno izdvajamo odličan uspjeh Andreja Slugečića koji je na utrci od 15 kilometara osvojio treće mjesto, donijevši „magarcima“ novu medalju. Na utrci duljine 8 kilometara, Sara Pavlak osvojila je četvrto mjesto, dok je Stjepan Kišić zauzeo peto mjesto u svojim kategorijama.

U istoj utrci, Igor Priselac je ciljem prošao kao 12., dok je Mirjana Brezar završila na 21. mjestu u svojoj kategoriji. Na najdužoj stazi od 35 kilometara, Alen Car uspješno je završio utrku i zauzeo 20. mjesto u svojoj kategoriji.

Posljednji dan događaja u revijalnoj utrci mladih natjecatelja uspješno su nastupila i djeca “starih Tilčeka”, naši mali magarčići, koji su odlično odradili svoju utrku.

Rezultati Žumberak Trail 2024:

15 km, 481 metar uspona:
Andrej Slugečić – 3. mjesto u MS, 3. mjesto ukupno

8 km, 158 metara uspona:
Stjepan Kišić – 5. mjesto u M, 6. mjesto ukupno
Sara Pavlak – 4. mjesto u Ž, 15. mjesto ukupno
Igor Priselac – 12. mjesto u M, 16. mjesto ukupno
Mirjana Brezar – 21. mjesto u Ž, 49. mjesto ukupno

35 km, 1836 metara uspona:
Alen Car – 20. mjesto u M35, ukupno 54. mjesto

Soča Outdoor Festival
U susjednoj Sloveniji održan je Soča Outdoor Festival koji je okupio više od 2.500 natjecatelja. Tilček Team je na ovom prestižnom događaju imao svog predstavnika, Tomicu Soleničkog, koji je nastupio na najdužoj stazi od 50 kilometara s 2140 metara uspona. Tomica je utrku završio s vremenom od 9 sati, 14 minuta i 17 sekundi, što mu je donijelo 24. mjesto u kategoriji M45, 78. mjesto u muškoj konkurenciji i 97. mjesto ukupno.

Rezultati Soča Outdoor Festival:
52,8 km, 2140 metara uspona:
Tomica Solenički – 9 sati, 14 minuta i 17 sekundi, 24. mjesto u M45, 78. mjesto u M, 97. mjesto ukupno

Tilček Team ponosan je na postignute rezultate i čestita svim svojim članovima na izvanrednom trudu i zalaganju. Ovakva postignuća dodatno motiviraju članove kluba za buduće izazove i natjecanja.

OK Jelen
U subotu u popodnevnim satima je održana proslava 30 godina osnivanja Orijentacijskog kluba Jelen, koji je ujedno i “Klub prijatelj” Tilček Team-a. Iako smo bili prisutni i na proslavi, ovim putem svim članovima Jelena čestitamo njihov jubilej.