Tilčeki na Krk’n’Trail 2022, mladi Tilčeki oduševili

Članovi Tilček Team-a su u subotu 15. listopada 2022. godine nastupili na 12. izdanju Krk’n’Trail, koje je bilo također 11. kolo Treking lige 2022. Na trail koji je imao tri različite dužine utrka, ukupno se je prijavilo preko 1.000 natjecatelja, a trčale su se dužine 7 kilometara, 14 kilometara i 24 kilometara.
Tilčeki su nastupili na dvije različite dužine, a to su bile utrke dužine 7 i 14 kilometara.

Na utrci dužine 7 kilometara s visinskom razlikom od 300 metara, nastupile su pretežito mlade snage Tilček Team-a koji su svojim rezultatima oduševili. Iako su po prvi puta nastupili za Tilček Team, Marko Siromašić i Martin Štimac su osvojili vrlo visoka mjesta. Marko je osvojio odlično peto mjesto u M kategoriji te ukupno sedmo mjesto na utrci, dok je Martin završio kao sedmi u M kategoriji i ukupno deseti.
U istoj utrci Veronika Priselac je osvojila 13. mjesto u kategoriji C, odnosno ukupno 114. mjesto, a još jedan mladi član Tilček Team-a, Patrik Priselac, je osvojio 48. mjesto u M, ukupno 112. mjesto. Po godinama veteran, Igor Priselac, je u istoj utrci zauzeo 49. mjesto u M, odnosno 115. mjesto u ukupnom poretku. Ukupno je u navedenoj utrci nastupilo preko 300 natjecatelja.

Na zahtjevnijoj utrci dužine 14 kilometara s visinskom razlikom od 450 metara, nastupili su Stjepan Kišić, Alen Car i Antonio Vukić. Među njima najbrže je stazom prošao Antonio Vukić koji je zauzeo na kraju 23. mjesto u M kategoriji i ukupno 29. mjesto, Alen Car je zauzeo 60. mjesto u M i 77. mjesto u ukupnom poretku, dok je Stjepan Kišić zauzeo 77. mjesto u M kategoriji i ukupno 104. mjesto. Na utrci je nastupilo preko 370 natjecatelja.

„Članovi Tilček Team-a tradicionalno svake godine nastupimo na utrci na Krku, a ove godine smo imali mogućnost da na utrci budu i naši mladi članovi. Ovom prilikom čestitamo svim Tilčekima na dobrim plasmanima ali moramo posebno pohvaliti i istaknuti naše mlade snage Marka Siromašića, Martina Štimca, Veroniku Priselac i Patrika Priselca koji su u jakoj i zaista brojnoj konkurenciji ostvarili odlične rezultate. Moramo napomenuti, da je vrlo dobro poznato da kod nas rezultati nisu najbitniji, nego su samo odraz atmosfere u i oko našeg kluba, a to znači da je najvažnije da se svi naši „magarci“ ugodno osjećaju i da se zabave koliko god je moguće“, – istaknuli su iz vodstva Tilček Team-a.