Tilčeki nastupili na „Sportskom weekendu u Belišću“

Tijekom vikenda u organizaciji SRK Baraber extreme team-a iz Belišća je održan događaj Sportski weekend u Belišću, a u sklopu događaja je u nedjelju održana utrka „Jugovača trail“.

Ekipa Tilček Team-a je bila na mjestu događaja već u subotu (01.05., dan prije utrke), te su u subotu obavili i turističko razgledavanje grada Belišća. Kao pravi predstavnici našeg grada Jastrebarskog, sa sobom su u nešto više od 300 kilometara udaljeno Belišće ponijeli poklone i promocijske materijale od Turističke zajednice grada Jastrebarskog i Vina Mesic, koje su predali domaćinima, članovima SRK Baraber extreme team-a i predstavnicima lokalnog hostela, gdje su Tilčeki proveli noć prije utrke u nedjelju.

„Zahvaljujemo ovim putem Turističkoj zajednici našeg grada Jastrebarskog i Tihomiru Mesicu iz Vina Mesic na poklonima koje su pripremili za naše domaćine u Slavoniji, ali i Sportskoj zajednici grada Jastrebarskog na ustupanju kombi vozila za put u Belišće. Ovim putem želimo čestitati organizatoru SRK Baraber extreme team-u i njihovom predsjedniku kluba Angelu Milišiću – Zečeviću na odlično organiziranoj utrci i gostoprimstvu u danima vikenda“, istaknuli su iz Uprave Tilček Team-a.

U nedjeljnoj utrci Tilčeki su nastupili na utrkama od 11 i 18 kilometara. Na „Jugovača trail-u“ je nastupilo 89 natjecatelja, a iako su rezultati Tilčekima najmanje bitni, postignuti su sljedeći rezultati:
KRATKA STAZA – 11 km
Miran Košćica – 15. mjesto ukupno, 12. mjesto Muškarci
DUGA STAZA – 18 km
Danijel Dimnjaković – 13. mjesto ukupno, 13. mjesto Muškarci
Stjepan Kišić – 14. mjesto ukupno, 14. mjesto Muškarci
Tomica Solenički – 19. mjesto ukupno, 18. mjesto Muškarci
Alen Car – 25. mjesto ukupno, 23. mjesto Muškarci
Andrej Slugečić – 30. mjesto ukupno, 25. mjesto Muškarci