Zlato i srebro za mladu članicu Tilček Team-a

Članovi Tilček Team-a su osim u trčanju utrka traila, cestovnim utrkama aktivni i u orijentacijskom trčanju, te u orijentaciji za Tilčeke nastupaju Dejan i Anabella Juranić.

U danima vikenda, 10. i 11.09.2022., u organizaciji OK Jelen (subota) i OK Japetić (nedjelja) održane su dvije orijentacijske utrke u sklopu JaSam O-Summer Cup 2022. Subotnja utrka je bila utrka Otvorenog prvenstva grada Jastrebarskog, a u nedjelju utrka za Otvoreno prvenstvo grada Samobora.

Nakon premijernog orijentacijskog nastupa početkom rujna i osvojenog četvrtog mjesta u orijentacijskoj utrci „V tuđoj kuruzi“, najmlađa članica Tilček Team-a Anabella Juranić je u kategoriji „Open kratka“ na subotnjoj utrci Otvorenog prvenstva grada Jastrebarskog osvojila drugo mjesto, dok je na nedjeljnoj utrci Otvorenog prvenstva grada Samobora osvojila prvo mjesto. U ukupnom zbroju za JaSam O-Summer Cup 2022 (obje utrke zajedno), Anabella je u svojoj kategoriji osvojila uvjerljivo prvo mjesto sa prednošću od preko 12 minuta od drugoplasirane natjecateljice iz Slovenije.

Drugi član obitelji Juranić, Dejan Juranić, ovoga puta je osvojio ukupno 6. mjesto u poretku u svojoj kategoriji.

Sljedeće utrke koje su na rasporedu za članove Tilček Team-a su dvije utrke u sklopu 18. Bjelovar open-a, 24. rujna 2022. godine.