Optika Bašić postala donator Tilček Team-a

OPTIKA BAŠIĆ iz Jastrebarskog je od danas novi donator našeg Tilček Team-a.

„OPTIKA BAŠIĆ je već skoro dva desetljeća vrlo dobro poznato mjesto za sve nas jaskance koji imamo problema s vidom ili želimo zaštiti svoje oči od sunca. Prvenstveno smo ponosni na činjenicu da je gospođa Ljubica Bašić prepoznala naš rad i naš trud, a mi ćemo se potruditi opravdati povjerenje“, istaknuli su članovi vodstva Tilček Team-a.

Briga o zdravlju vida od izuzetne je važnosti za kvalitetu svakodnevnog života, a naočale i leće neophodna potreba velikom broju osoba. U potrazi za optikama koje pružaju najvišu razinu usluge ističe se nadaleko poznata OPTIKA BAŠIĆ, nezaobilazno mjesto za svakoga Jaskanca i Karlovčanina koji je ikada kupovao naočale ili leće.

Dugogodišnje iskustvo, znanje i nadasve profesionalan pristup oznake su kvalitete OPTIKE BAŠIĆ koje su joj osigurale širok krug vjernih i zadovoljnih klijenata. Majstori optičari, optometristi i ostalo stručno osoblje ističu se ne samo znanjem već i ljubaznim te prijateljskim pristupom svakome klijentu. Dvije su lokacije na kojima se Optika nalazi – u Jastrebarskom na adresi Ulica Vlatka Mačeka 53 (kod Sajmišta), te u Karlovcu u karlovačkom pothodniku (Pothodnik 26).

OPTIKU BAŠIĆ možete kontaktirati na 01/6282-719 (Jastrebarsko).