Tilčeki žive aktivno

Ovih dana Tilčeki i dalje ne miruju.

Tako je naš Ivan otišao na kratki izlet do Osijeka i natrag, naravno biciklom, a dečki su napravili veliki krug po Goviću.

Ivan i Silvijo su otišli preko Bjelovara, Virovitice, gdje su se susreli s našim dobro poznatim prijateljima iz akcije “Pedalom za Krijesnice – powered by TIA mobiteli”, Draženom Buketom i Tomislavom Kolecom. Taj dan su stigli do Osijeka, gdje su prespavali, te tada preko Đakova, Pleternice, Pakraca, Lipika i Kutine se vratili natrag u Zagreb. Oba dana nije ih mazio vjetar, jer je konstantno puhao u prsa što je dodatno otežavalo vožnju.

U jutarnje sate pratila ih je i magla i temperature oko 1 stupanj, kao i navečer kad se je sakrilo sunce. Dečki su istražili nove ceste, nove puteve, a prvenstveno zadovoljni su se vratili kući.

Trkača sekcija Tilček Team-a se je polako krenula pripremati za utrke koje slijede, te su tako dečki napravili veliki krug po Goviću u dužini 7 kilometara, a ono što je najbitnije vrlo dobro su se zabavili.

U nedjelju nekoliko trkača nastupa na utrci “Hrvatska trći – samo pozitiva”, koja je virtualna utrka, a Tilčeki su odabrali park za svoje utrke na 5, 10, 21.5 ili 42 km.