Tilček (ice) na „2. špilja Vindija trail“

U subotu 11. studenog 2023. godine članovi Tilček Team-a su nastupili na „2. špilja Vindija trail“ u Donjoj Voći u blizini Varaždina. Utrku je organizirao Atletski klub Varaždin, a nastupilo je nešto manje od 200 natjecatelja.

Po prvi puta u povijesti Tilček Team je bio zastupljen na utrci samo sa ženskom sekcijom članstva i simpatizera, tako da su „varaždinske špilje“ istraživale Suzana Šoić, Josipa Petek, Jelena Tukara i Mirela Pisačić.

Tilčekice su nastupile na utrkama „Mala špilja“ i „Velika špilja“, te na kraju natjecanja uz dobar provod osvojile i odlične konačne plasmane.

Na utrci „Mala špilja“, dužine 5,33 kilometara i visinske razlike 185 metara nastupilo je 60 natjecatelja, a Suzana Šoić je osvojila 5. mjesto u Veterankama i 13. mjesto među ženama. Josipa Petek je osvojila 9. mjesto u Seniorkama i 14. mjesto među ženama, dok je Mirela Pisačić osvojila 6. mjesto u Veterankama i 14. mjesto među ženama.

Na utrci „Velika špilja“,  dužine 9,8 kilometara i visinske razlike 365 metara nastupilo je preko 100 natjecatelja, a boje Tilček Team-a je zastupala Jelena Tukara koja je na kraju osvojila 7. mjesto u Ž30 i 18. mjesto ukupno među ženama.