Tilčeki nastupili na jaskanskom duatlonu; Slugečić osvojio prvo mjesto

U nedjelju 24. rujna 2023. godine u Jastrebarskom je održano premijerno izdanje „Jaskanskog duatlona“ u organizaciji RIS Jaska. Iako organizatorima nisu na ruke išle vremenske (ne)prilike, na kraju se je na utrci okupilo nešto više od 30 natjecatelja.

Sportski klub Tilček Team kao klub uvijek podržava lokalne radišne sportske udruge, te su i ovog puta okupili respektabilnu ekipu. Na prvom jaskanskom duatlonu su nastupili Andrej Slugečić, Stjepan Kišić, Igor Priselac i Alen Popović.

U utrci „Građana“ nastupilo je 10 natjecatelja u muškoj kategoriji, a natjecatelji su morali pretrčati 2,5 kilometara, pa biciklirati 9 kilometara, te ponovno trčati još 1,25 kilometara. Andrej Slugečić je u utrci osvojio prvo mjesto, dok je Stjepan Kišić na kraju zauzeo peto mjesto.

U utrci „Seniora“ nastupilo je 7 natjecatelja u muškoj kategoriji, a natjecatelji su morali pretrčati 5 kilometara, pa biciklirati 21 kilometar, te ponovno trčati još 2,5 kilometara. Na kraju Alen Popović je osvojio peto mjesto, dok je Igor Priselac bio šesti.