Zlato za Andreja Slugečića; „Magarci“ među najbrojnijima na Jaskanskom polumaratonu

U nedjelju 21. svibnja 2023. godine održan je 24. Jaskanski polumaraton, „Memorijal Predrag Bošnjak. Polumaraton je održan u organizaciji AK Jastreb 99, a ovim putem čestitamo članovima AK Jastreb 99 na organizaciji zaista odličnog polumaratona kao i svih ostalih utrka, te se nadamo da će se i neki ostali klubovi ugledati na takav nivo kvalitete organizacije. Događaj je okupio nešto više od 200 natjecatelja, a članovi Tilček Team-a su nastupili sa deset natjecatelja, te su po broju natjecatelja bili u samom vrhu.

Na utrci na 10 kilometara nastupilo je 33 natjecatelja, a Tilčeki su nastupili sa tri svoja člana. Izdvojiti ćemo Andreja Slugečića koji je s prednošću od više od 3 minute ispred drugoplasiranog uvjerljivo osvojio prvo mjesto, te na taj način osigurao da pobjeda u jednoj od dužina staza ostane u Jastrebarskom. Pohvala ide i Alenu Popoviću koji je na kraju zauzeo odlično 4. mjesto, dok je Dario Marušić u premijernom nastupu za Tilčeke na kraju zauzeo odlično 13. mjesto u muškoj kategoriji.

Na utrci na 5 kilometara nastupilo je ukupno 57 natjecatelja, a Tilčeki su nastupili sa pet članova. Izdvojiti ćemo i pohvaliti premijerni nastup dvije članice Tilček Teama, Suzane Šoić i Josipe Petek, koje su na kraju osvojile visoka 8. i 9 mjesta u kategoriji žena. I mlađi članovi Tilčeka su ostvarili odlične rezultate, te su svi završili u TOP 20 u muškoj kategoriji, Dražen Bedeničić na 14. mjestu, Marko Siromašić na 19. mjestu i Martin Štimac na 20. mjestu.

Na utrci polumaratona (21 km) nastupilo je 111 natjecatelja, a među njima su bila i dva člana Tilček Team-a, sada već veterana, Stjepan Kišić na 44. mjestu i Alen Car na 55. mjestu u muškoj kategoriji.

Svi rezultati:
5 km
Suzana Šoić – 8. mjesto u Ž, 39. mjesto ukupno
Josipa Petek – 9. mjesto u Ž, 40. mjesto ukupno
Dražen Bedeničić – 14. mjesto u M, 16. mjesto ukupno
Marko Siromašić – 19. mjesto u M, 22. mjesto ukupno
Martin Štimac – 20. mjesto u M, 23. mjesto ukupno

10 km
Andrej Slugečić – 1. mjesto u M, 1. mjesto ukupno
Alen Popović – 4. mjesto u M, 4. mjesto ukupno
Dario Marušić – 13. mjesto u M, 16. mjesto ukupno

21 km
Stjepan Kišić – 44. mjesto u M, 54. mjesto ukupno
Alen Car – 55. mjesto u M, 73. mjesto ukupno